Tietoja Yrityksestä

Tietoja Yrityksestä

Tarjoamme kumppaneille ja palveluntarjoajille mahdollisuuden toimittaa ja hallita pilvipohjaisten infrastruktuurien, palveluiden ja IoT-liittymien kokonaisia elinkaaria ja muuttaa niitä rahaksi helposti. Autamme myös digitaalisen siirtymän toteuttamisessa varmasti, nopeasti ja ketterästi.

Ingram Micro Cloud on Ingram Micro Inc. (NYSE: IM) -yrityksen kansainvälinen yksikkö, joka tarjoaa kattavan valikoiman palveluita ja tukea, jotta voitte itse keskittyä IT-ratkaisujen ja -palveluiden myymiseen, rakentamiseen ja toimittamiseen asiakkaidenne liiketoimintahaasteiden ratkaisemiseksi.

 Napsauttamalla tätä saat lisätietoja Ingram Microsta,

sen johtajuudesta, visiosta, arvoista ja historiasta.

Miksi liittyä joukkoomme?

Tässä kerromme, miten asetamme standardin ja miksi Ingram Micro on paras pilviratkaisujen ja -palveluiden koontipalveluntarjoaja:

Ratkaisuvalikoima

Meillä on syvimmät suhteet toimittajiin ja luokkansa parhaat ratkaisut, jotka on valittu erityisesti tuottamaan suuryritystason toimivuutta pienille ja keskisuurille yritysasiakkaillenne.

Toimittajien & palveluiden hyväksyntä

Noudatamme kaikissa toimissamme äärimmäistä teknistä tarkkuutta varmistaaksemme, että palveluntasosopimuksen ehdot täyttyvät, että palvelu on skaalautuva ja että saatte parhaan tuen tason.

Pääpalvelusopimus (MSA)

Juridisten maksujen alentaminen ja toimittajasopimusten hallintaan kuluvan ajan vähentäminen.

Myynti- & Markkinointiohjelmat

Myyntinne tueksi rakennetaan verkkoresursseja koulutusta ja liiketoiminnan kehittämistä, pilvipohjaisia tapahtumia, verkkoseminaareja, sosiaalista vuorovaikutusta ja markkinoinnin tukiohjelmia varten.

Innovointi

Ecosystem of Cloud on ensimmäinen laatuaan. Se yhdistää yhteenliitetyn yhteisön, huipputason pilviteknologian ja alan johtavien toimittajien kattavimman ratkaisujen ja palveluiden valikoiman.

Omistautunut Pilvitiimi

Ingram Micro Cloud on koonnut työlleen omistautuneiden käyttö-, myynti- ja koulutusammattilaisten tiimin, joka keskittyy täysin menestyksen saavuttamiseen yrityksellenne.

Skaalautuvuus

Palveluitamme on helppo laajentaa ja niistä on helppo tehdä sopimuksia asiakkaidenne tarpeiden muuttuessa.

Ketteryys

Palveluiden nopeampi tuominen markkinoille ja palveluiden helppo tilaaminen, käyttö, toimitus ja laskutus.

Joustavuus

Vankat toimittajille tarkoitetut työkalut ja välittäjien päästä päähän -palvelut tarjoavat useita vaihtoehtoja palveluiden toimittamiseen.

Ingram Micro Cloud Lukuina
21

Pilvimarkkinapaikkoja ympäri maailman

39,000+

Rekisteröityjä kanavakumppaneita

Cloud Marketplacessa

1350+

Pilvikumppaneita

500+

APS (Valikoima)

320+

Pilviratkaisuja

70+

Pilvipalveluiden Toimittajia

200,000+

Jälleenmyyjiä

10,000

Hosting-tarjoajia

285

Teleoperaattoreita

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.