Pilvipalvelut ja ratkaisut

business applications

Business -sovellukset

Yksinkertaista prosesseja, paranna tehokkuutta ja varmista projektiesi tuloksellisuus.

microsoft office 365

Microsoft | Office 365

Office 365 yhdistää tutut Microsoft Officen työpöytäsovellukset pilvestä käytettävillä versioilla Microsoftin uusimpiin kommunikointi- ja yhteistyöpalveluihin, kuten Microsoft Exchange Online, Microsoft Sharepoint Online, Office Online ja Skype for Business Online. Näin käyttäjät pystyvät työskentelemään tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta internetin läpi.

cloud management services

Pilven hallintapalvelut

Auttaa toimittamaan palvelut sovitusti ja tehokkaasti sekä nopeuttamaan teknistä kehitystä, migraatioita ja käyttöönottoja.

skykick-migrate-manage

Skykick | Siirrä pilveen ja hallitse

SkyKick tarjoaa tehokkaat työkalut pilvipalveluiden ja -ratkaisuiden migraatioihin, varmistuksiin ja hallintaan. SkyKickin Migration Suite auttaa kumppaneita automatisoimaan koko Office 365 migraatioprojektin pre-salesista projektin loppuunsaattamiseen asti.

communication and collaboration

Kommunikaatio ja yhteistyö

Mahdollistaa tiimien työskentelyn tehokkaammin ja turvallisemmin samalla hävittäen maantieteelliset rajoitukset.

dropbox-business

Dropbox Business

Dropbox Businessin avulla tiimisi työskentelee missä tahansa ja synkronoi tärkeät tiedostot kaikkiin laitteisiin. Vahvat hallintatyökalut mahdollistavat yrityksen ympäristön valvonnan ja yrityksen tietojen hallinnan. Jaetut kansiot ja linkit auttavat kaikkia pysymään vaivattomasti ajantasalla.

ibm-connections

IBM | Connections

Digitaalinen yhteistyöalusta tarjoaa uusia mahdollisuuksia yrityksellesi. Online-yhteistyöalusta ja yhdistetty web-pohjainen sähköpostisovellus, yritykset yksinkertaisesti työskentelevät tehokkaammin. Lisäksi palvelu tarjoaa työkalut sosiaalisen median analysoimiseksi, henkilökohtaisen tuen tarjoamiseksi ja käyttötapojen suunnittelemiseksi joita tuetaan IBM:n cognitive computing -aloitteen avulla.

nomadesk filesharing

Nomadesk | Tiedoston jako

NOMADESK tarjoaa helpon ja turvallisen tavan tiedostojen jakamiseen, synkronointiin ja varmuuskopiointiin. Se mahdollistaa yksittäisille työntekijöille ja tiimeille työskentelyn omia tapoja muuttamatta niin että uusimmat tiedostot ovat aina saatavilla, myös kun internetiä ei ole käytössä.

infrastructure

Infrastruktuuri

Oikeilla ratkaisuilla mahdollistetaan kustannusten ja riskien pienentäminen samalla mahdollistaen suuremman tuoton, paremman tuen, luotettavuuden ja tehokkuuden.

acronis-backup-cloud

Acronis | Backup Cloud

Acronis Backup Cloud on suunnattu jälleenmyyjille ja palveluntarjoajille jotka haluavat tarjota asiakkaillensa varmuuskopiointi- ja DR-palveluita asiakkaillensa.

ibm softlayer

IBM | Softlayer

Softlayer tarjoaa parhaan pilvipohjaisen infrastruktuurin jota tällä hetkellä tarjolla on. Tarjoamme yhden alustan, konesalit ympäri maailmaa, monipuolisimman ja yhtenäisimmän alustan yksityisten verkkojen ja hallintaympäristön avulla.

microsoft azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure tarjoaa IaaS-palvelumallin jossa jällenmyyjänä voit valita haluamasi Azure-palvelut ja provisioida ne helposti asiakkaillesi. Laskut tulevat käytön mukaan kuukausittain joten pysyt aina ajan tasalla.

security

Security

Suojelee sensitiivistä tietoa, varmistaa jatkuvuuden ja lainopillisten sekä viranomaisvaatimusten mukaisuus sekä suojelee kriittiset tietovarannot.

symantec endpoint protection cloud

Symantec | Endpoint Protection Cloud

Symantec Endpoint Protection Cloud on pilvipohjainen yrityksille suunnattu hallinnointipalvelu, jolla suojataan yrityksen kaikki laitteet (PC’t, kannettavat, tabletit, puhelimet ja palvelimet) ja kaikki käyttöjärjestelmät (Windows, Mac, Android, iOS).

Oletko siirtämässä liiketoimintasi pilveen?

Tarvitsetko apua oikeiden ratkaisujen valinnassa?

Cloud-tiimimme on valmis auttamaan.

contact support
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.